Імпланту Слави Камніської було 19 років / Фото Скріншот Instagram

Відома українська співачка Слава Камінська нещодавно зробила одразу декілька пластичних операцій на обличчі та грудях. З'ясувалося, що причиною повторної операції на грудях стало те, що в зірки луснув старий імплант.

Камінська зізналася, що планувала зробити пластику ще минулого року. Артистка хотіла змінити форму своїх повік, тобто зробити блефаропластику. Проте, за словами співачки, вона перенесла свої плани через нові стосунки та переїзд на Тенерифе.

Виконавиця здивувала тим, що в неї луснув імплант, і їй все-таки довелося зробити пластичну операцію:

Відео дня

Я давно хотіла блефаропластику, бо вже потрібно було, роки нікого не щадять. Хотіла зробити ще торік, але так і не доїхала, тому що закохалася, звалила жити на Тенерифе і була надто зайнятою. Мій навіяв мені, що мені нічого не потрібно, я і так гарна, але тут трапилося "диво" - у мене луснув імплант. Таке буває, коли груди годували двох дітей і їм 19 років.

скріншот Instagram

Слава вирішила робити операції у хірургині, яка працює в Ужгороді та Єревані. Артистка наважилася одразу на декілька хірургічних втручань і пояснила це тим, що вона все одно перебуватиме під загальним знеболювальним, тому краще зробити все і одразу.

"Я вирішила, що якщо вже наркоз, то нехай крім грудей буде ще блефаропластика, грудки Біша, ендоскопічна підтяжка брів, нитки, ін'єкції та ліпосакція колін. Чому ні? Ще купа хворобливих косметичних маніпуляцій, все одно наркоз", - розповіла Камінська.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська показала відео з палати та себе до операції.

Вас також можуть зацікавити новини: