Хаміль розповів, що усе це сталося 20 Червня / скріншот

У соліста російської групи "Каста" зупинилося серце. Репер Хаміль (Андрій Пасічний), який нині мешкає в Португалії, ледь не помер.

Все сталося 20 червня під час пробіжки. Співак впав на землю, до нього підбіг Пляжний рятувальник. Росіянину надали допомогу і екстрено госпіталізували.

На своїй сторінці в Instagram Хаміль розповів, що усе це сталося 20 червня. Музикант переніс шунтування на серце, а також впадав у кому.  

"Як сказали лікарі, таких випадків один на мільйон. На цей момент я перебуваю у процесі реабілітації після коми та того, що сталося. Я відновлюся і повернуся до концертної діяльності, як тільки закінчу реабілітацію", - написав Хаміль.

У музиканта з гурту "Каста" зупинилося серце - відео

Що група "Каста" говорить про війну

16 лютого 2022 року, за кілька днів до початку повномасштабної війни РФ проти України, музиканти гурту "Каста" зробили заяву. Вони писали, що хочуть виступити в Києві 24,25 і 26 лютого. Музиканти також стверджували, що РФ зробить помилку, якщо "почне або продовжить" війну. 

Нині цей допис на сторінці групи "Каста" видалено. Відомо, що артисти потрапили до "чорного списку" РФ. Їх, як і інших зірок, які не підтримали путінський режим, назвали "персонами нон грата".

Вас також можуть зацікавити новини: