Цих чоловіків вважають найкрасивішими в Україні / колаж з фото

Telegram-канал УНІАН Lite провів опитування серед підписників і з'ясував, кого з відомих чоловіків вони вважають справжнім секс-символом країни.

Згідно з результатами опитування, перше місце зайняв телеведучий Даніель Салем, який на початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ.

Даніель Салем / instagram.com/daniel_jihad_salem

На друге місце юзери поставили актора Тараса Цимбалюка, який зіграв у "Кріпосній", "Спіймати Кайдаша", "Жіночий доктор. Нове життя" і багатьох інших популярних серіалах.

Відео дня
Тарас Цимбалюк / instagram.com/taras.tsymbaliuk

На третьому місці опинився танцюрист і військовий Назар Грабар. Відомо, що раніше Грабар танцював у балеті Світлани Лободи, проте після повномасштабного вторгнення вирушив на фронт. На війні він втратив брата, тому нещодавно звільнився в запас, як єдиний годувальник сім'ї. При цьому він каже, що в будь-який момент може повернутися на передову.

Назар Грабар / instagram.com/nazargrabar

Четверту сходинку посів молодий співак YAKTAK, який випустив такі хіти як "Не мовчи", "Уночі", "Порічка" та інші. Незважаючи на те, що він на великій сцені близько року, він вже збирає аншлаги на своїх концертах.

YAKTAK / instagram.com/yaktak_official

П'яте місце посів військовий Валерій Маркус. Ще на початку великої війни його охрестили головним секс-символом ЗСУ. У мирному житті він був письменником.

Валерій Маркус / instagram.com/valerii_markus

Нагадаємо, раніше українці визначили найкрасивішу жінку України.

Вас також можуть зацікавити новини: