Яна Соломко і Регіна Тодоренко в кліпі / скріншот

Українка Яна Соломко з дитинства займалася музикою, але самостійно досягти якихось висот їй не вдавалося. Вона була учасницею маловідомих груп, які не користувалися популярністю.

Тому можна вважати, що вперше про Соломко почули в першому сезоні шоу "Холостяк", де Яна стала фіналісткою. Відомо, що вона брала участь і в проекті "Шанс", після якого її запросили в Америку на аналогічне шоу.

Однак і там домогтися успіху їй не вдалося. Соломко повернулася на батьківщину. Першим серйозним ривком в музичній кар'єрі для неї стала співпраця з Наталією Могилевська. Вона запросила дівчину в квартет Real O. Тоді ж Соломко стала відомою широким масам.

Проте вже в 2014 році вона залишила групу заради сольної кар'єри. Вона заспівала пісню "За тобою", присвячену своєму чоловікові, але знову-таки її творчість виявилася нікому не потрібною.

24 лютого 2022 року, коли Росія влаштувала повномасштабне вторгнення в Україну, Яна засудила війну. Вона сказала, що в Україні живе вся її родина, тому вона жадає миру.

Це було останнє, що вона говорила на підтримку України. Потім п'ять місяців вона мовчала про війну, а згодом шокувала публіку цинічним вчинком. Вона виступила на російському концерті і сказала, що їй приємно там перебувати.

Нагадаємо, нещодавно Соломко почала співпрацювати з Юрієм Бардашем, який втік до Росії під час війни. Яна випустила пісню на підтримку окупантів, і побажала їм швидше повертатися додому.

Вас також можуть зацікавити новини: