Денис Путінцев / прес-служба

Продюсер Денис Путінцев розповів, що російський шоу-бізнес через війну постраждає більше, ніж український. Однак у другому випадку мова йде про тих зірок, які не бояться висловлюватися на підтримку своєї країни і називають речі своїми іменами. 

Про це Путінцев розповів в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН. 

"Справжні зірки не втрачають, а набувають. Повага, довіра, справжню любов публіки. За ті вчинки, висловлювання, рішення, справи, які вони здійснюють і приймають під час війни. Ще раз. Вони підтверджують свій статус не просто публічної людини, а особистості. І це стане фундаментом їх подальшого розвитку на абсолютно іншому, глобальному рівні", - розповів продюсер. 

Відео дня

У свою чергу ті артисти, які не озвучили чіткої позиції, або взагалі відмовчуються, дуже швидко отримають результат від цього. 

"А ті, які скиглять про те, що "втрачають", реально втратять все. І зникнуть, як російські солдати на" навчаннях "під час" спецоперації"", - коментує путінців.

При цьому він констатував-російський шоу-бізнес вже давно постраждав. 

"І являє собою жалюгідне скопище кремлівських скоморохів. А український шоу-бізнес після нашої перемоги в цій війні стане помітною частиною світового шоу-бізнесу", - резюмував Денис Путінцев. 

Нагадаємо, також Путінцев заявив, що до зірок, які відмовчуються про свою позицію щодо війни в Україні в основному ставляться з презирством і гидливістю.

Вас також можуть зацікавити новини: