Борис Корчевников / скріншот

Російський актор, телеведучий і пропагандист Борис Корчевников втрачає колишню форму. Ще під час зйомок в серіалі "Кадетство" він був одним з головних красенів, а зараз у нього не тільки проблеми з мімікою, але і більш серйозні.

Так, Telegram-канал "НеМалахов" опублікував відео з ефіру "Життя і доля", де помітно, що Борис Корчевников зовсім не виглядає як здорова людина. Варто відзначити і те, що за останній час він значно додав у вазі.

"Борис Корчевников не тільки втрачає слух. Пишуть, що у ведучого почалися проблеми з мімікою і дикцією", - йдеться в пості.

Хто такий Борис Корчевников

40-річний Борис Корчевников здобув популярність завдяки зйомкам в серіалі "Кадетство". Також він вів шоу "Доля людини" на російському телеканалі. До нього в студію приходили відомі особистості, в тому числі опальна співачка Ані Лорак.

Що Борис Корчевніков говорить про війну в Україні

Пропагандист неодноразово підтримував повномасштабне російське вторгнення. Також він засуджує знаменитостей, які засудили війну в Україні і покинули країну-агресора. Максима Галкіна, наприклад, він назвав зрадником.

"Де він був би, якби не його рідна земля? Завдяки їй він побудував шикарний палац. Він ні слова не сказав на підтримку людей. Це несподіванка, правда", - сказав путініст.

Вас також можуть зацікавити новини: