Фото інстаграм Юли 

Дружина ведучого Анатолія Анатоліча - Юла - поскаржилася на українські ТЦК, адже її чоловік не зміг стати днями на облік. Про це вона розповіла в своєму Instagram і порівняла з ситуацією в США та прикріпила фото. 

"Я бачила у Нью-Йорку великі залізні бокси для військових. Ти, гуляючи містом, можеш зайти в цей бокс і залишити свої координати, і там потім з тобою зв'яжуться. Я пам'ятаю, що на ньому реклама була така потужна, він сам такий сталевий, але стосовно наших ТЦК. В країні, де йде війна, ще не так просто стати на облік!" - наголосила жінка. 

Скріншот сторіз Юли

Вона додала, що її чоловік хотів стати на облік, але з першого разу не вийшло. 

Відео дня

"Мій чоловік у четвер намагався це зробити двічі за день, але не зміг, бо дуже велика черга. Чоловік 40 було. Працює лише двічі на тиждень: вівторок та четвер з перервою на обід", - поскаржилася Юла. 

Скріншот сторіз Юли

Жінка пропонує змінити систему в Україні, аби кожен охочий чоловік міг стати на облік швидко та без проблем. 

"Я думаю, що в країні, де йде війна, має бути якась спрощена система і дуже багато варіантів, аби людина, яка спонтанно захотіла захищати свою країну або прийшла, то не стояла в черзі і чекала довго, бо в черзі можуть бути історії різні і людина може передумати. Наприклад, наслухатися різного і змінити свою думку. Або піти і більше не прийти", - сказала Юла. 

Жінка додала, що Анатолій Анатоліч знову піде у вівторок, але зазначає, що не здивується, якщо теж виникнуть труднощі. 

Нагадаємо, нещодавно співачка Марина KRUTЬ, яка була учасницею Нацвідбору на "Євробачення-2023" і шоу "Голос країни", заявила про своє бажання мобілізуватися.

Вас також можуть зацікавити новини: