Навіть російські глядачі помітили, що Темнікову намагалися "стерти" / скріншот

У Росії продовжують намагатися "покарати" артистів, які не підтримали кремлівський режим. Так, співачку Олену Темнікову, яка раніше була путіністкою, але потім "перевзулася", просто "стерли" з концерту, який було знято багато років тому.

Так, російський телеканал "МУЗ-ТВ" опублікував фільм про колись відомому шоу "Фабрика зірок". У ньому брала участь і Олена Темнікова. Однак, коли канал показував кадри зі співачкою, її "блюрили". Вийшло це не зовсім вдало.

На відео можна чітко помітити, що Темнікову, що стоїть в білій сукні і фаті, "замазували" ефектом розмиття. Однак "блюр" сильно кидається в очі. Намагаючись зробити колишню путіністку непомітною, автори цієї ідеї домоглися лише зворотного.

У деяких моментах монтажери забували "стерти" Темнікову. Іноді її обличчя все ж було без "блюра". Фрагменти нового фільму, в якому намагалися не показувати співачку, вже з'явилися в мережі.

Темникову "заблюрили" на росТБ - відео

Реакція коментаторів

Навіть російські глядачі помітили, що Темнікову намагалися "стерти". Вони висміяли рішення телеканалу. У коментарях користувачі відзначають, що це має досить дивний вигляд. Вони пишуть:

  • "Який крінж. Вирізали Олену Темнікову. Ганьба"
  • "Тільки я помітив, що коли показували фінал "Фабрики 2" , там Темнікова чомусь замазана?".
Реакція росіян на спробу "стерти" Темнікову - / скріншот Telegram-каналу ASTRA

Що Темнікова говорила про війну 

Кілька років тому співачка була активною путіністкою. Темнікова виступала в тимчасово окупованому Криму. Крім цього, співачка відкрито заявляла, що "любить" президента РФ Путіна.

Однак після 24 лютого 2022 року Темнікова "передумала". На своїй сторінці в Instagram вона зробила допис, в якому написала, що українці не повинні сидіти під обстрілами. Вона не називала війну війною, а писала, що її близькі, які перебувають в Україні, страждають під "вогнем, привезеним з РФ". 

Тоді Темнікова стверджувала, що українцям і росіянам нібито потрібні "спільні стіл, оселя, успіхи і перемоги". Однак незабаром співачка видалила свої публікації. Через декілька місяців виявилося, що Темнікова втекла з РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: