У неї не було грошей, щоб зробити ремонт у своїй "вбитій" квартирі / скріншот

У РФ померла актриса Євгенія Шмельова. Вона і дві її сестри знімалися у фільмі "Карнавальна ніч". Разом актриси співали пісню "Таня-Танечка".

Їй було 92 роки. Російський ведучий Андрій Малахов розповів про смерть актриси і зазначив, що у неї та у її сестер була "трагічна" доля.

"Попри запаморочливий успіх у минулому, долі всіх трьох склалися трагічно. Кожна з сестер поховала свою дитину, які загинули, не доживши до 35", - заявив пропагандист у своєму Telegram-каналі. 

Шмельова зустріла смерть в грязі і злиднях. У неї не було грошей, щоб зробити ремонт у своїй "вбитій" квартирі. За словами Малахова, Шмельова багато років поспіль жила разом з сестрами. Вони не приховували своєї бідності і просили про допомогу.

Для піару свого шоу Малахов навіть приїжджав до сестер в гості. Тоді ще Шмельова була жива. Вона розповідала про своє життя і говорила, що попри усе це хоче мати гарний вигляд. Актриса фарбувалася, намагалася робити манікюр. В цей же час її сестра показувала ведучому, в якому жалюгідному стані знаходиться їхнє житло.

Причини смерті актриси не повідомляються. Однак росЗМІ відзначають, що в останні роки вона скаржилася на здоров'я.

Де знімалася Євгенія Шмельова

Актриса та її сестри були відомим тріо. Вони давали концерти і їх вважали популярними артистками. У 1956 році Шмельова отримала роль офіціантки у фільмі "Карнавальна ніч". Туди ж запросили і її сестер.

Шмельова у фільмі "Карнавальна ніч" / скріншот

Тоді ж вона знялася в ще одному фільмі "Полюшко-Поле", проте він не був таким популярним. Після цього актриса не отримала великих ролей. У старості вона часто ходила на російські телешоу, проте там вона лише розповідала про минулі успіхи.

Вас також можуть зацікавити новини: