Це все не оцінили навіть росЗМІ і самі росіяни / скріншот

Російська співачка Валерія виступила в Кремлі і обурила мережу своїм вчинком. Путіністка заспівала разом з пропагандистом Йосипом Кобзоном, якого немає в живих вже кілька років.

Для цього його "воскресили". Валерія співала поруч з голограмою Кобзона. Це все не оцінили навіть росЗМІ і самі росіяни. У коментарях під відео з концерту з'явилося чимало критики.

"Спіритизм, на який ми заслужили, - з ювілейного концерту Валерії. Фіт з голограмою Йосипа Кобзона під трек "Згадай про мене", - прокоментували "воскресіння" Кобзона російські Telegram-канали.

Навряд чи голограму можна назвати якісною. Зображення Кобзона постійно "заїдало", а обличчя було зовсім несхожим. Однак сама Валерія, судячи з усього, чекала на те, що її виступ з "воскреслим" путіністом викличе фурор.

У РФ "воскресили" Кобзона заради виступу путіністки Валерії / скріншот

Користувачі мережі також називають це "блюзнірством і мракобіссям". Не обійшлося і без жартів про "концерт Кобзона". У мережі часто пишуть, що ліквідовані на фронті окупанти відправляються в пекло, де їх чекає пропагандист. Користувачі пишуть:

  • "Більше на хайп схоже, а не на данину поваги.. Якби була повага, можна було б головою подумати"
  • "Негарно і блюзнірство якесь"
  • "Крипота моторошна, а якість жахлива".

Відео з Кобзоном 

Що Валерія говорить про війну

Нагадаємо, російська співачка Валерія Перфілова (справжнє ім'я артистки) відкрито підтримує путінську агресію вже багато років. Вона та її чоловік, продюсер Йосип Пригожин, активно прославляють кремлівський режим. У 2014 році Валерія підтримала окупацію Криму і виступала на тимчасово захопленому півострові. Вже тоді співачці заборонили в'їзд до Латвії за її позицію.

Після 24 лютого 2022 року Валерія заявила, що тепер їй доводиться жити в "іншій реальності". Вона не називала війну війною і не засуджувала путінський режим. А її чоловік Пригожин відкрито критикує всіх зірок, які виступили проти повномасштабної війни.

Вас також можуть зацікавити новини: