Даша Квіткова поки мовчить про своє особисте життя / instagram.com/kvittkova

Останнім часом блогерка Даша Квіткова часто з'являється в компанії екс-"холостяка" Михайла Заливака. Хоч вона і не афішує це в своїх соцмережах, уважні шанувальники все ж помітили, що у них, здається, назріває роман... або вже назрів.

В першу чергу увагу фоловерів привернуло те, що одразу після недавньої ДТП, в яку потрапила Квіткова, на місце події приїхав Заливако. Він намагався допомогти Даші вирішити цю проблему і весь час перебував з нею поруч.

Заливако приїхав на допомогу квітковій / скріншот

Також молоді люди періодично викладають фотографії з одного місця, проте кожен у своєму блозі. 

Відео дня

Крім того, нещодавно їх помітили на одному з концертів. Квіткова і Заливако розважалися в компанії одне одного.

Квіткову і Заливако "спалили" в мережі / скріншот

Чи правда те, що у них роман - напевно невідомо. Ні Даша, ні Михайло ніяк не коментують свої стосунки.

Особисте життя Квіткової і Заливака

  • Даша Квіткова стала переможницею шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита Добринін. Незабаром вони зіграли весілля і у них народився син Лев. Нещодавно стало відомо про те, що пара розлучається. Причину розлучення подружжя не назвали, проте подейкують, що Микита хотів зберегти шлюб. А Даша нібито відмовилася, бо у неї вже був інший чоловік. Сама блогерка каже, що все це неправда, вона ніколи не зраджувала Добриніну.
  • Михайло Заливако також був головним героєм шоу "Холостяк". У фіналі він обрав турагента Анну Богдан. Пара ще якийсь час зустрічалася після проекту і навіть разом жила, проте незабаром вони повідомили про своє розставання. Більше ніяких дівчат поруч з Заливаком помічено не було.

Вас також можуть зацікавити новини: