Потап і Каменських / фото instagram.com

Нещодавно навколо Потапа і Насті Каменських почали з'являтися чутки про їхнє розлучення. Перший тривожний дзвіночок - вони перестали з'являтися в соцмережах одне одного.

Потім цю хвилю підхопив блогер Богдан Беспалов. Він каже, що Потап неодноразово зраджував Каменських, останній раз вона не змогла пробачити. За його словами, артистка зараз шукає шляхи відходу від чоловіка і вже домовляється з впливовим лейблом про співпрацю.

А що з цього приводу говорять карти Таро? В ексклюзивному коментарі УНІАН розповіла відьма Марія Тиха.

Відео дня

За її словами, на стосунки Потапа і Насті падає карта вежі, яка говорить про те, що їхні стосунки можуть бути зруйновані. Однак є і такий нюанс, що вони ще можуть їх відновити, відбудовуючи їх по камінцю.

"Щоб вони не говорили, карта вежі у стосунках свідчить про те, що вже не все так гладко. У них постійно якісь гойдалки - то ми сходимося, то розходимося, то разом живемо, то окремо. Але по почуттях я нічого не відчуваю. Таке відчуття, що їхні стосунки - звичка, для галочки. Вони просто не хочуть задорити публіку", - сказала Тиха.

Відзначимо, артисти 10 років перебували в дуеті "Потап і Настя". Потім вони оголосили про розпад групи. Каменських зайнялася сольною кар'єрою. 

У 2019 пара одружилася. Вони довго приховували свої стосунки, проте в підсумку розповіли шанувальникам про це. Спільних дітей у пари немає, хоча Каменських неодноразово говорила, що готова до материнства.

Нагадаємо, раніше блогер видав шокуючі подробиці розлучення Потапа і Насті Каменських.

Вас також можуть зацікавити новини: