Фото інстаграм Євгена Кота 

Український хореограф та переможець шоу "Танці з зірками" Євген Кот вперше розповів про проблеми зі здоров'ям свого батька. Виявилося, що у чоловіка діагностували онкологічне захворювання. Про це Женя повідомив у себе в сторіз в Instagram, коли їхав з татом на планове обстеження. 

"Їду зараз з батьком з лікарню на планове обстеження. У батька онкологія, яку ми виявили ще у вересні. І весь час це лікування проходимо. Вже навіть пройшли декілька операцій і курс хіміотерапії", - сказав Кот. 

Скріншот сторіз Євгена Кота 

За словами Жені, черговий візит до лікарів має показати, як процес лікування вплинув на хворобу. 

Відео дня

"Зараз їдемо на планове обстеження, щоб зрозуміти, що це все допомогло. Дай Боже, щоб все так і було. Щоб воно допомогло і далі не розвивалося", - додав він. 

Далі хореограф зазначив, що незважаючи ні на що, варто триматися на позитиві та вірити у краще. 

Нагадаємо, декілька років тому Євген Кот розповів про онкологію у свого брата Дмитра, у нього виявили рак крові. Тривожним дзвіночком стала поява судин по всьому тілу, потім чоловіка поклали до лікарні, він проходив хіміотерапію. На 10-й день після початку процедур йому сказали, що почалася ремісія. За словами Жені, брат помер від побічних ефектів від лікування.

Вас також можуть зацікавити новини: