Зірка захопилася українками / фото REUTERS

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон звернулася до українок. Зірка серіалу "Друзі" підтримала нашу країну і закликала світ допомагати їй, адже зараз тут йде війна, яку розв'язала Росія. 

На своїй сторінці в Instagram Еністон зазначила, що українки зараз героїчно борються за свою країну і народ. Вони борються як солдати, як матері, як організатори, як помічниці для біженців, як протестувальники, як журналісти.

"Ви неймовірні і весь світ за вами. Я знаю, що важко зрозуміти, як найкраще підтримати, тому я залишаю посилання на деякі ресурси та способи приєднатися до підтримки цих жінок через пожертвування...",- написала актриса.

Відео дня
Еністон вже не вперше висловлює свою підтримку Україні / скріншот instagram.com/jenniferaniston

Еністон привітала жінок України з Міжнародним днем боротьби за їхні права, який відзначається 8 березня. Зірка захопилася українками і прикріпила до свого посту зворушливі фото, на яких можна побачити героїзм і силу мешканок нашої країни.

Нагадаємо, Еністон вже не вперше висловлює свою підтримку Україні на тлі війни, яку почала РФ. Раніше вона приєдналася до збору коштів для допомоги українським біженцям.

Вас також можуть зацікавити новини: