Катерина Пріміна не в захваті від Тодоренко / instagram.com/primina_ekaterina/

Українська піарниця Катерина Пріміна, яка раніше співпрацювала з Регіною Тодоренко, потролила співачку-зрадницю, яка продовжує жити в країні-агресорці та зберігати мовчанку.

Катерина достойно відповіла росіянам, які досі звертаються до неї щодо співпраці з Тодоренко. Схоже, їх не турбує те, що в Україні протягом тривалого часу точиться війна.

Так, нещодавно Тодоренко запросили на шоу "Звезды сошлись" про "красивих та розумних жінок" російського шоу-бізнесу. Щоправда, її колишня піарниця не зрозуміла, до чого тут Регіна.

Відео дня

"Вітаю. Якщо у вас тема про красунь, доброту та інтелект, то не зовсім розумію, до чого тут Регіна Тодоренко. Але ви завжди можете зв'язатися з нею напряму за номером телефону…" – відповіла Катерина.

Екс-піарниця Тодоренко потролила співачку / instagram.com/primina_ekaterina/

Пріміна спеціально вказала номер телефону, але не Тодоренко, а ритуальної компанії "Вічна памʼять" у місті Тверь.

Цікаво, що інший російський пропагандист захотів "інформаційної підтримки" фільму про єдність росіян. Йому піарниця з України відповіла, що надішле цей реліз СБУ та на сайт "Миротворець".

Чим відома Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко прославилася завдяки участі в групі Real O, а також зйомкам в шоу "Орел і решка". Однак слави в Україні їй було мало, тому вона переїхала до Росії. 

З початку повномасштабного вторгнення вона мовчить про злочини російських окупантів. За це у вересні 2022 року вона потрапила під санкції України, поряд зі співачками Таїсією Повалій, Ані Лорак та Анною Сєдоковою.

Додамо, що нещодавно знайомі Регіни Тодоренко заявили, що її б'є чоловік.

Вас також можуть зацікавити новини: