Голлівудські актори, які народилися в бідній родині / pixabay.com

На жаль, в сучасному світі дуже складно досягти успіху без грошей і зв'язків. Але ми переконані, що талант, цілеспрямованість і віра у власні сили допоможуть кожному, хто цього заслуговує, опинитися на вершині успіху. Разом з нами це знають і ті, хто своїм прикладом показав - неможливе можливо.

Раніше ми розповідали про найбільш некрасиві і брудні історії голлівудських зрад.

Джекі Чан

Відео дня

Батьки маленького Джекі були звичайними робітниками - мати працювала покоївкою, а батько - кухарем. Дорослі хапалися за будь-яку роботу, щоб заробити зайву копійку, але грошей катастрофічно не вистачало. Ходить чутка, що одного разу, зневірившись, вони готові були продати сина, щоб не померти з голоду, але передумали.

Маленького Джекі мало не продали батьки / pixabay.com

Коли Джекі підріс, батьки вирішили, що йому потрібно вчитися. Знайшли Найдешевший навчальний заклад - школу пекінської опери. Йому сподобалося акторська майстерність, більш того, він став займатися кунг-фу, щоб краще володіти своїм тілом. Зараз ми всі знаємо Джекі Чана, як одного з найпопулярніших героїв бойовиків у всьому світі.

Джим Керрі

Батько відомого актора був бухгалтером, а мати - співачкою, але страждала рідкісною формою неврозу - іпохондричним синдромом (приписувала собі різні хвороби), тому не працювала. У якийсь момент батька звільняють і він влаштовується прибиральником на фабрику титанових коліс. Туди ж за роботою приходять і Джим разом зі старшими сестрами і братом. Грошей в сім'ї не вистачало навіть на оплату житла, і дуже скоро орендодавець вигнав їх з квартири. Довгий час сім'я Керрі жила в автомобільному фургоні.

Актор змушений був важко працювати в дитинстві / REUTERS

Читайте такожПеред смертю хворіла: померла зірка серіалу "Шерлок"На початку 1980-х Керрі переїхав до Лос-Анджелеса і став виступати в різних комедійних програмах. Провальні виступи, безгрошів'я, депресії, другорядні ролі - все це Керрі пройшов самостійно. Пізніше удача йому посміхнулася - знайомство з коміком Родні Денджерфілдом і багатьма іншими голлівудськими зірками стали квитком в успішне життя.

Зараз Джим Керрі вважається одним з найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду.

Кіану Рівз

З батьками маленькому Кіану зовсім не пощастило. Батько був наркоманом, який отримував атестат зрілості на Гаваях, де відбував ув'язнення. Через три роки після народження сина він пішов з сім'ї. Мати не відрізнялася вірністю ні собі, ні родині, тому постійно знаходила нових чоловіків, через що Кіану змінив 4 місця проживання.

Актор вибрав роботу замість навчання / pixabay.com

Через дислексію (порушення здатності до письма) йому було складно вчитися в школі, а стати хокеїстом не дозволила травма. Так і не закінчивши школу, Рівз почав свою акторську кар'єру в молодіжних серіалах. Пізніше став відмовлятися від подібних амплуа і зніматися в повному метрі. І ми всі з вами знаємо, що з цього вийшло.

Леонардо Ді Капріо

Батьки Ді Капріо розлучилися, коли синові був рік. Мати працювала на декількох роботах, а жити їм доводилося в зовсім не благополучних районах. Маленький Леонардо з дитинства розглядав для себе дві професії: геолог і актор. Вибір на користь другого зробив, коли дізнався, що його зведений брат заробив на одній тільки рекламі 50.000 доларів.

Кинув школу заради акторських курсів / REUTERS

Леонардо попросив у матері дозволу не ходити в школу, щоб більше часу приділяти акторським курсам. Сам знайшов собі агента і сказав, що оплатить його послуги з першого гонорару. Знявся в декількох рекламних роликах, а в 1993 році вже знявся в повнометражному фільмі разом з Джонні Деппом.

Вас також може зацікавити: