Сенцов розповів про поповнення в сім'ї / фото УНІАН

Відомий український режисер і колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов нещодавно став батьком.

Хороші новини Сенцов повідомив у неділю, 4 грудня, у Facebook. Чоловік подякував дружині Вероніці за дитину.

У подружжя народився хлопчик, якого назвали Дем'ян. Сенцов зауважив, що життя завжди візьме верх, навіть у такі важкі для країни часи.

Відео дня

"В ці важкі для нас усіх часи, мало буває світлих подій. Але, життя, яке ми боронимо, обов’язково візьме верх. Дякую, кохана, за нашого Дем’яна!" - написав режисер.

Сенцов показав новонародженого сина / фото facebook.com/oleg.sentsov

Олег Сенцов: що відомо

Як раніше повідомляв УНІАН, Сенцов одружився на початку липня цього року. Для багатьох ця новина стала справжнім шоком, адже Олег раніше не розповідав нічого про своє особисте життя. Обраницю його звуть Вероніка. 

За словами режисера, вони познайомилися за кордоном на конференції в сфері правозахисту. Потім вони спілкувалися на відстані. Роман між парою зав'язався лише тоді, коли Вероніка приїхала до України.

Дем'ян вже четверта дитина Сенцова. Від першого шлюбу у нього двоє дітей: 20-річна донька Аліна та 18-річний син Владислав. Їхня мати Алла підтримала анексію Криму, через що Олег із нею і розлучився.

Під час тюремного ув'язнення Сенцова в Росії, діти були у бабусі та мами, але у 2020 році вони переїхали до батька до Києва.

Ще одну доньку режисеру народила журналістка Юлія Бабіч – Емма народилася 5 лютого 2021 року.

Вас також можуть зацікавити новини: