Валерій Ніколаєв / kino-teatr.ru

Російський актор театру і кіно Валерій Ніколаєв нещодавно був затриманий поліцейськими за водіння в нетверезому стані. 

У зв'язку з цим деякий час він провів у СІЗО, де у нього виникла сварка з іншим ув'язненим. Ніколаєв за вечерею назвав 27-річного громадянина Таджикистану Шахрієра Бекова "свинею", а той в помсту облив актора окропом. В результаті актор написав заяву на співкамерника.

Потім у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Ніколаєв почав неадекватно поводитися, тим самим лякаючи інших затриманих. Йому викликали лікаря, який порекомендував госпіталізувати його в психіатричну лікарню.

Відео дня

За даними ЗМІ, в психлікарні медики діагностували у актора біполярний розлад. Хоча його дружина все заперечує: "Звідки це, скажіть, будь ласка? Звідки це все раптом? Що за маячня? Ну досить вже... Ну, правда".

Хто такий Валерій Ніколаєв

Валерій Ніколаєв - російський актор, сценарист і телеведучий. Широка популярність прийшла до актора після виконання головної ролі в першій частині російського телесеріалу "День народження Буржуя", 15 серій якого були зняті в 1999 році.

Відомо, що актор вже не перший раз потрапляє в СІЗО. Кілька років тому він вже був затриманий за ДТП. Тоді він протаранив кілька авто.

Також він говорив про те, що страждає депресією, безсонням і постійно знаходиться в нервовій напрузі.

Вас також можуть зацікавити новини: