Саша Чемеров / Скріншот Instagram

Нещодавно співак Саша Чемеров випустив пісню "Сльози" і розповів, що може викликати у нього такі емоції та чи часто він дозволяє собі плакати.

В інтерв'ю УНІАН він розповів, що на початку повномасштабного вторгнення, допоки не вивіз сім’ю за кордон, то не плакав, бо мав бути зібраним. Але згодом він відпустив себе і дозволив собі проявляти такі емоції.

"Плачу доволі часто. Я дуже емпатійна людина. Коли твоя сім’я далеко, напруженість тисне. Ти не бачиш, як ростуть твої діти, ти не можеш обійняти свою дружину… Звісно, це дуже складно. Тож багато тригерів, які можуть мене просто "розірвати" якоїсь миті", - каже Чемеров.

Він додав, що плаче, коли дивиться дуже щемливі відео. Приміром, відео, коли діти проводжають свого тата на війну.

"Та й просто на вулиці, коли я бачу чужих дітей, зразу очі стають вологими. Якщо говорити, коли я плакав востаннє, то це було кілька днів тому. Я переглядав відео з Авдіївки, і це було морально дуже складно. Щоб якось заспокоїтися в такому разі, то природно — просто поплакати", - додав співак.

Чемеров каже, що паніка і сварки, які несуться звідусіль, не додають сил.

"Тому я б рекомендував просто не вестися на усілякі ІПСОшні хвилі, коли, скажімо, у телеграм-каналах несеться: дали? не дали? вийшли? не вийшли? Треба займатися своїми справами. Робити своє, допомагати, донатити. Треба бути спокійнішим, і на цих емоційних хвилях, які запускають, щоб нас розхитати, не кататись", - підсумував артист.

Варто зазначити, що на початку великої війни Саша Чемеров вивіз дружину та дітей до Америки, де вони жили вісім років. Сам він повернувся до України та почав всіляко допомагати військовим.

Нагадаємо, раніше Саша Чемеров висловився про мобілізацію.

Вас також можуть зацікавити новини: