Орест наголосив, що бувають різні дні на полі бою / фото інстаграм Ореста Дрималовського

Відомий український телеведучий Орест Дрималовський, який змінив студію на окопи, розповів про свій моральний стан та найбільшу загрозу на фронті. 

Чоловік поспілкувався з підписниками в Instagram та відповів на популярні запитання. Зокрема, Орест назвав, яка зараз найбільш уразлива річ у військових. 

"FPV, артилерія, КАБи, тобто керовані авіаційні бомби. Дрони повністю змінили хід бойових дій. Тепер уразлива кожна машина", - відповів Дрималовський. 

Відео дня
Скріншот сторіз Ореста Дрималовського 

Тому закликав активно донатити та підтримувати захисників всім, чим можливо. Адже саме допомога небайдужих українців може змінити ситуацію на фронті. 

Та попри постійні обстріли та ризики для життя, Орест написав, що намагається триматися і описав свій стан так:

"Як мій моральний стан? Запитання, на яке я ніколи не знаю відповіді. По-різному... Бувають абсолютно чорні дні, коли хочеться тільки мовчати. А буває, що смішно до сліз. Гойдалки! До терапевта поки не звертався, але не виключаю і раджу не затягувати, якщо комусь важко".

Скріншот сторіз Ореста Дрималовського 

До слова, Орест розповів про свою мобілізацію у прямому ефірі у лютому цього року. Спочатку він пройшов військове навчання, а потім відправився на фронт. Згодом 29-річний чоловік показав, в яких умовах перебуває на службі на Донецькому напрямку. 

Нагадаємо, раніше дружина військового-актора Дар'я Легейда розповіла, про що не варто запитувати у захисників.

Вас також можуть зацікавити новини: