Клоун Куклачов потрапив у лікарню / фото інстаграм Юрія Куклачова

Російський клоун Юрій Куклачов, який публічно підтримує агресію РФ та знищення всього українського, потрапив у лікарню. У нього стався інфаркт.

Як пишуть росЗМІ, стан 75-річного Куклачова "стабільно тяжкий". Йому зробили операцію, проте лікарі не дають ніяких прогнозів. 

"Вчора Куклачову стало зле під час його ювілейного концерту у Москві. Спочатку подумали, що це просто защемлення нерва, але ситуація виявилася набагато серйознішою. Дресирувальника госпіталізували та вночі прооперували", – зазначили росЗМІ. 

Відео дня
Куклачов зі своїми котами / фото інстаграм Юрія Куклачова

До слова, усі гроші, які заробив за свій виступ, прихильник кривавої політики Кремля хотів перерахувати родинам загиблих і постраждалих під час теракту в "Крокус Сіті Хол". Він також заявляв, що варто терміново помститися Заходу та Європі, адже вони нібито захочуть розстріляти й інших росіян. 

"Атака терористів наочно показала, з ким ми боремося під час "СВО". Наш народ зараз побачив, що з нами зроблять Захід і Європа, якщо вони, не дай Бог, нас переможуть. Вони нас будуть як куріпок розстрілювати, вони будуть імплантувати в нас чіпи, щоб ми були їхніми рабами", – казав чергову маячню Куклачов. 

Нагадаємо, раніше відомий російський актор потрапив до лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: