Блогер, за словами екс-дружини, бив її та знущався / фото інстаграм Антона Скуратова

Відомий блогер, пранкер та комік Антон Скуратов знущався над своєю колишньою дружиною. Цю інформацію оприлюднила сама Анна та опублікувала підтвердження своїх слів. 

На відео є декілька сцен зі сварками Антона та екс-дружини, на якій чоловік говорить лайливі слова на її адресу, штовхає, б'є її ноутбук та забороняє його знімати.

Також вона розповідає, що Скуратов вимагав зробила аборт. На що він відповів на відео, що це було найкраще її рішення.

Згодом Анна зазначила, що вже давно була жертвою домашнього насилля і навіть писала заяви на свого колишнього, але це не допомагало. 

"Ми не разом вже більше півроку і вже розлучені. Так, я зверталася за допомогою до блогерів/феміністок - ніхто не дав відповіді. Я писала заяву і не одну. Не йшла від нього тому, що це були аб'юзивні стосунки і я працювала з психологом через це. Зараз я відпустила цю ситуацію і почала життя з чистого аркуша", - написала Анна в cвоєму Telegram.

Анна показала сліди знущання на тілі / фото Телеграм Анни

На підтримку Анни виступив Telegram-канал оглядача шоу-бізнесу Богдана Беспалова та закликав публічно покарати Скуратова за його агресивну поведінку. 

Реакція Антона Скуратова

Сам Антон вже встиг відреагувати на звинувачення в домашньому насиллі від колишньої та написав у своєму Instagram так: 

"Не вірте всьому, що читаєте. Брехня, наклеп і перебільшення. Дуже легко зробити висновки, подивившись змонтоване відео, де я намагаюсь забрати телефон, який знімає мене. Я розумію, що мені треба буде, на жаль, виправдовуватися за те, чого я ніколи не робив. Просто не поспішайте з вироком і зачекайте".

Нагадаємо, раніше співачка Камалія зробила заяву про колишнього чоловіка на тлі чуток про побиття.

Вас також можуть зацікавити новини: