Камалія закликала не вплутувати у скандал її колишнього чоловіка. / Фото Скріншот Instagram

Українська співачка Камалія, яка перенесла операцію, заявила, що її колишній чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур не причетний до чуток про можливе побиття зірки. Артистка закликала не вплутувати його в "брудні історії".

Декілька днів тому мережею поширилися фото із закривавленим обличчям Камалії. На її лиці було видно гематоми та кров. Відтак шанувальники співачки припустили, що здійснити фізичне насилля над співачкою міг її колишній чоловік.

Фото Telegram-канал "Джокер"

Проте Камалія спростувала цю інформацію. У своєму Instagram артистка вказала, що на Захура полилися "необґрунтовані звинувачення". Вона наголосила, що мільярдер – чесна та порядна людина:

Відео дня

Я звертаюсь з щирим закликом до засобів масової інформації проявляти стриманість і обережність, особливо стосовно особи, яка є мені близькою — Захура. Захур — це людина неперевершеної чесності та доброти, яка стала об'єктом необґрунтованої уваги з боку певних медійних кіл. Важливо підкреслити, що Захур свідомо обмежує свою присутність у Мережі і тому не має можливості відповідати на необґрунтовані звинувачення, які на нього направлені.

Скріншот Instagram

Камалія підкреслила, що Захур ніколи не підтримував насильство, особливо над жінками. Навіть після розлучення він підтримує та допомагає колишній дружині. Співачка звернулася до ЗМІ, де попросила поважати особисте життя мільярдера та не приписувати йому подібні знущання. Вона зауважила, що готова взяти всю увагу на себе.

"Я благаю засоби масової інформації поважати приватне життя Захура і утримуватись від втягування його у будь-які непотрібні дослідження чи сенсації. У разі будь-яких запитань чи побоювань, я готова стати єдиним об'єктом уваги, захищаючи Захура від будь-якої необґрунтованої уваги. Давайте надавати пріоритет чесності, співчуттю та повазі у наших розповідях, вшановуючи людей, як Захур, які втілюють ці цінності у всіх аспектах свого життя", - написала Камалія.

Скріншот Instagram

Нові подробиці особистого життя Камалії

Telegram-канал "Джокер", який раніше "злив" скривавлені фото співачки, сьогодні опублікував нові подробиці особистого життя Камалії.

У повідомленні йдеться про те, що новий обранець зірки - Михайло, вживає наркотики. Вона боїться повертатися до нього, тому що він її "може вбити". Також Камалія заявила, що Михайло не може покрити її фінансові потреби:

Я боюся повертатися до Міші, поки він вживає наркотики і алкоголь. Він мене в цьому стані може просто вбити. Я була дівчинкою в золотій клітці в мене було все: сім'я, діти, коні, концерти, а з Мішею що? Одні побиття щоразу, коли він приймає... Мама викликала на нього поліцію, але ніхто нічого не може йому зробити.

Фото Telegram-канал "Джокер"
Фото Telegram-канал "Джокер"

Згодом український блогер Богдан Беспалов поширив повідомлення співачки, де вона написала, що Захур хоче забрати її до себе. Також, як написала Камалія, мільярдер наголосив, що вона не заслуговує подібного ставлення до себе.

"Захур хоче мене забрати назад, але не в якості дружини, чи коханки, а просто від Михайла, каже, що я не заслуговую такого виносу мозку, ставлення до себе і бути битою постійно. Каже, що я заслуговую на краще у своєму житті", - вказала знаменитість.

Скріншот Telegram-канал "BespaLOVmedia"

Нагадаємо, раніше Камалія, чиї фото у синцях та з гематомою на обличчі налякали мережу, відреагувала на чутки про можливе побиття.

Вас також можуть зацікавити новини: