Вікторія Маремуха зізналася, що зрадила чоловіка з актором: 'Якщо закохаюся - розлучуся'

Українська модель і акторка Вікторія Маремуха відверто розповіла про те, що закрутила роман із колегою-актором, будучи в офіційному шлюбі з французом Луї.

За її словами, чоловік запросив її на побачення. Тоді вони зрозуміли, що їм дуже цікаво проводити час разом, тому вони стали частіше бачитися.

Як розповіла дівчина на YouTube-каналі "В ліжку", вона швидко закохується і так само швидко ці почуття можуть згаснути. За її словами, у неї в житті було багато закоханостей, але кохання одне.

"Я йому про це сказала. Він каже: "Я боюся в тебе закохатися". Я кажу: "Тоді оцінюй ризики, це можливо. Але ти ж багатьох кохав у житті. Просто це буде інше кохання". У мене теж було багато закоханостей, але кохання у мене в житті одне - це мій чоловік", - поділилася Вікторія.

Вікторія Маремуха зізналася, що зрадила чоловіка з актором: 'Якщо закохаюся - розлучуся'

При цьому Маремуха зазначила, що якщо по-справжньому закохається в цього чоловіка, то зможе розлучитися зі своїм чоловіком, з яким виховує маленьку дитину.

"Якщо я буду розуміти, що я дійсно дуже люблю цю людину і ось хочу бути тільки з нею, не хочу вільних стосунків, ні чоловіка свого, я тоді, мабуть, припиню, я розлучуся", - додала Маремуха.

Варто зазначити, що Вікторія неодноразово говорила про те, що в них із чоловіком вільні стосунки. Вони кохають одне одного, але можуть зустрічатися і з іншими людьми.

Нагадаємо, раніше Маремуха пояснила, чому дозволяє чоловікові спати з іншими.

Вас також можуть зацікавити новини: