За словами моделі, вона задоволена тим, що має вільні стосунки з чоловіком / фото instagram Маремухи

Учасниця другого сезону шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха розповіла про те, чому вона погодилася на вільний шлюб з чоловіком. Обранець жінки, француз Луї, її зрадив. Після цього пара працювала психологом, Маремуха зуміла забути образи та погодилася відмовитися від класичних стосунків. 

"Він завжди був у вільних стосунках до мене. І коли ми з ним познайомилися, він мені про це сказав. Я навіть не знала, що це таке.... Три роки ми були у класичних стосунках. Потім у нас трапилася криза, у нас не було сексу, у мене ще були проблеми зі здоров'ям", - зізналася Маремуха в інтерв'ю Марії Єфросиніній.

За словами моделі, вона задоволена тим, що має вільні стосунки з чоловіком. Вона дозволяє обранцю спати з іншими і при цьому не ревнує. Головне, зазначила Маремуха, що секс поза шлюбом не має закінчуватися романтичними стосунками.

"Прийняти такий вид стосунків - це складне рішення, це не легше. Тут навпаки, тобі дійсно потрібно довіряти людині, любити її, приймати одне одного і довіряти настільки", - пояснила модель.

Вона зазначила, що не любить ревнощі, адже й сама не могла уявити, що проживе усе життя з одним чоловіком. При цьому Маремуха додала, що у неї з чоловіком "класний" секс, але їй подобається зустрічатися та знайомитися з іншими чоловіками.

Відкритий шлюб Маремухи та її чоловіка - що відомо

Про вільні стосунки з обранцем модель заявила ще минулого року. Маремуха не вважає секс з іншими чоловіками зрадою, так само вона думає і про інтим свого коханого з іншими жінками.

У вересні 2022 року модель народила від свого чоловіка сина. Нині ж модель зазначає, що найбільше любить саме дитину, а обранець - на другому місці.

Вас також можуть зацікавити новини: