Фото інстаграм Євгена Клопотенка 

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко розповів, які зміни побачив в Олені Зеленській під час війни. 

Він разом з Першою леді працював та брав участь у багатьох спільних заходах.

"Так, вона змінилася. Мені здається, що вона стала суперсильною, стала кращою. Ну, вона не була ніколи поганою. Це наче я роблю комусь компліменти в політиці. Я кажу, якщо як про людину. Я не знаю її в інших речах, ми спілкуємося рідко, але вона мені завжди подобалася, її цінності. Всі ідеї, які я кажу, вона підтримує. Що мені ще потрібно?" - сказав Клопотенко в інтервʼю каналу "Пряма червона".

Він також додав, що не підтримував раніше Володимира Зеленського до війни, але зараз критикувати владу не готовий.  

"Я вважаю, що під час війни говорити про людину, яка є президентом держави і ми можемо спокійно сидіти в барі зараз, то що ще треба говорити? Якщо я скажу, що я підтримую Зеленського, я буду в нього вірити... Що це дасть? Ми зараз воюємо. Коли настане день перемоги, ми сядемо і будемо аналізувати, хто що робив правильно, хто - неправильно. Зараз потрібна максимальна підтримка президента. Якщо ми будемо розділятися в думках, то ніколи не переможемо. Тому все, що він робить я підтримую і буду підтримувати далі", - додав Євген.  

Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко зізнався, скільки витрачає грошей на місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: