Прямо перед камерами співачка вирішила зняти з себе білизну / скріншоти

Співачка Лоліта Мілявська, яка народилася і виросла в Україні, але перейшла на бік ворога, знову зганьбилася. Скандальна артистка, яка нещодавно хвалилася тим, що не п'є і стежить за своїм здоров'ям, змусила мережу засумніватися у своїй тверезості.

Так, співачка з'явилася на концерті на честь вручення російських музичних премій. Вона обрала для публічного заходу подовжений піджак, колготки в сітку і взуття на підборах. Лоліта нібито "забула" надіти штани.

Крім цього, прямо перед камерами співачка вирішила зняти з себе білизну. Вона витягла з-під піджака бюстгальтер, після чого почала ним розмахувати. Лоліта одягала його на голову, намагалася жартувати і говорила, що вона - "Червона шапочка".

Після цього співачка вирушила на сцену. Вона танцювала на підборах, при цьому піджак постійно піднімався, оголюючи її стегна. 

Нові витівки Лоліти в мережі не оцінили. Співачку почали висміювати навіть в РФ. Як би вона не намагалася підігравати роспропаганді, їй не вдається роздобути любов жителів країни-агресорки.

"Народ, кличте санітарів. Це щось заразне", "Лоліта не тільки без ліфчика виступає. Тепер ще й без штанів. Насолоджуйтесь", - висміюють співачку росЗМІ.

Нагадаємо, раніше Лоліта перетягнула "зайве" у невдалому вбранні. 

Вас також можуть зацікавити новини: