Брітні Спірс / фото instagram.com/britneyspears

Відома американська співачка Брітні Спірс особисто зажадала в суді припинити опікунство її батька Джеймса Спірса над нею. Співачка розповіла, що опікунство приносить їй більше шкоди, ніж користі, та позбавляє права на власне життя.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

«Я брехала та говорила всьому світу, що зі мною все в порядку, і я щаслива... Я травмована. Я нещасна. Я не можу спати», – зізналася Спірс, підключившись до засідання в онлайн-режимі.

Відео дня

Виконавиця заявила, що люди, які контролюють її життя, не дозволяють їй вийти заміж та завести ще одну дитину.

Читайте також"Не схоже на неї": Брітні Спірс засмутила фанів новим танцем (відео)«У мене встановлений внутрішньоматковий засіб, щоб я не завагітніла. Я хотіла видалити його, щоб зачати дитину, але ця команда (опікунів) не дозволяє мені піти до лікаря, тому що вони не хочуть, щоб у мене були ще діти», – заявила вона.

Крім того, як зазначила Спірс, їй не дозволяють їздити в одній машині з її коханим. І після оголошення про творчу відпустку Брітні проти її волі стали давати літій.

«Це сильний наркотик. Якщо його приймати понад п'ять місяців, може розвинутися розумова неповноцінність. Я відчувала себе ніби п'яною, не могла ні про що поговорити ні з мамою, ні з татом. За мною дивилися шість різних медсестер», – пояснила вона.

Як відомо, Брітні Спірс потрапила під опіку батька у 2008 році після публічних скандалів, пов'язаних з психічним здоров'ям співачки. Минулого року співачка намагалася оскаржити опікунство, але програла суд.