Женя Галич розповів, як на нього вплинула війна / скріншот з інтерев'ю

Український співак та лідер гурту "O.Torvald" Женя Галич, який зараз служить в ЗСУ, розповів про зміни під час війни.

Він зауважив, що останні два роки забороняв собі думати про музику, концерти та навіть хотів закрити свій гурт.

"Я два роки навіть не дозволяв собі думки, що я можу чимось ще займатися, окрім служби. Я себе сильно загнав. Мені всі казали, що ти ж публічний, краще б ти займався зборами, чого ти попхнув в це військо? А я казав, що так, звичайно, але ж я маю захищати свою країну. Та я не дозволяв собі думки, що от завтра я не піду там разом з хлопцями на тренування, бо в мене буде концерт, а він же не на часі", - розповів Женя в подкасті "Вдома поговоримо".  

За його словами, внутрішні переживання не давали спокійно жити. Тому під час ротації він почав шукати порятунок в таких шкідливих звичках:

"Я хотів закінчити цивільне життя взагалі, якщо чесно, яма, дно, тобто я торкнувся дна все-таки. Це називається в нас в армії "присісти на стакан", коли ти повертаєшся, в тебе ротація якась, ти повертаєшся до себе в будинок, а він порожній, і частина твого села розбомблено, і ти приходиш бачиш всі ці фотографії... І лягаєш спати, а в голові там вибух - смикнувся, хлопці загиблі, кров на руках, різне снилося. Ти не можеш заснути, що робить нормальний чоловік? Спускається вниз в бар, бере наливає собі віски і починає пити. А потім вже не можеш без цього".

Женя Галич на фронті / фото інстаграм Жені Галича

За словами чоловіка, у складному емоційному стані він був довгий час. Навіть приїзд дружини з дітьми з-за кордону не зміг виправити ситуацію. Потім йому порадили звернутися до псхихотерапевта, яка призначила терапію та антидепресанти. Вони врешті дали позитивний результат. 

"Одного дня я прокидаюсь і якийсь в мене дивний стан, такий новий. Я ніби виспаний, ніби все так непогано і я хочу одягнутися гарно, тобто мені стало не все одно. І захотілося одразу написати новий альбом. Я зараз роблю все, щоб моє життя не перетворювалося лише на життя військового", - наголосив Галич. 

Нагадаємо, паніше відома українська акторка розповіла, як війна змінила її чоловіка-військового.

Вас також можуть зацікавити новини: