Вова Остапчук вперше висловився про стосунки з удвічі молодшою дівчиною / фото instagram.com/vova_ostapchuk

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук запустив на YouTube авторське шоу "Мекнув - питайте". Згідно з концепцією проекту, ведучий буде запрошувати двох знаменитостей, щоб ті відверто відповідали на найрізноманітніші питання підписників і глядачів. 13 квітня вийшов перший епізод, де сам Остапчук розповів про себе чимало цікавого. 

Не секрет, що після розлучення з другою дружиною Христиною Горняк практично відразу Вова закрутив роман з журналісткою Катериною Полтавською. Дівчині 22 роки, а Остапчуку - 38 років. Звичайно, підписникам цікаво, чи не є така різниця у віці проблемою для стосунків. 

Телеведучий зізнався, що він - перший чоловік, з яким Катерина цілувалася і вступала в інтимну близькість. Його це в перші місяці напружувало, проте потім бар'єр зник. 

"Ми почали зустрічатися, і вона мені сказала, що є питання, яке хоче серйозно обговорити, - це те, що вона незаймана. Десь на другий тиждень дізнався, що я у неї перший чоловік, з яким вона цілувалася... Я думав, що це будуть стосунки "батько-дитина". Але потім я зрозумів, що вона у 22 вже зріла людина, і розумніша, ніж більшість жінок, які я знав у своєму житті", - поділився Володимир.

Нагадаємо, нещодавно нотаріус Христина Горняк відреагувала на новий роман свого колишнього чоловіка. Вона сказала, що бажає йому, як і іншим своїм колишнім, щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: