Дмитро Коляденко та Ірина Білик / https://www.instagram.com/kolyadenkodima_official

Український хореограф Дмитро Коляденко розкрив деякі подробиці своїх стосунків з відомою співачкою Іриною Білик.

Про скандали та депресію після розриву він розповів у програмі ЖВЛ, запис якої опубліковано на YouTube.

Пара познайомилася у 2001 році, коли співачка ще перебувала в шлюбі.

Відео дня

"Я запросив її у ресторан. Я замовив все: шашлики, хачапурі, вино червоне, вино біле. Рахують рахунок – мені не вистачає грошей", – згадав хореограф.

Читайте також"Навіть смішно": Оля Полякова в сукні з високим розрізом потрапила в конфуз (відео)Того вечора він залишив у ресторані свій перстень, але забрати його так і не зміг. Вранці виявилося, що заклад згорів.

За словами Коляденка, він робив пропозицію Білик шість разів, але вона "обручки брала, а заміж не виходила". У помсту за все він часто влаштовував їй сцени ревнощів.

"Я різав її картини, я викинув диван з 13-го поверху. Я заклеїв її косметику.... Я йшов босоніж по Києву. Я жив під мостом з бомжами. Мені хотілося, щоб вона мене шукала, щоб вона переживала", – поділився хореограф.

Після чергового такого скандалу Білик вигнала його з дому, а він на емоціях продав її інтимні фото журналу.

Кілька років після розриву Коляденко відвідував психотерапевта, щоб вилікуватися. У підсумку з депресії його вивели карти Таро.

Нагадаємо, раніше український хореограф Дмитро Коляденко розповів, що перед першим сексом зі співачкою Іриною Білик він здав всі аналізи, щоб виключити будь-які венеричні захворювання.

Вас також можуть зацікавити новини