Ірина Білик / фото instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка Ірина Білик після другого ефіру шоу "Танці з зірками" поділилася знімком зі своїми двома колишнім чоловіками – Дмитром Дікусаром та Дмитром Коляденком.

Фото вона опублікувала у своєму Instagram.

На шоу Білик була ведучою балкона, а також заспівала з Дікусаром їхній спільний хіт "Нас немає".

"Ну що, ви вже бачили наш номер?" – поцікавилася Білик у підписі до фото.

Білик між двома колишніми чоловіками / фото instagram.com/bilyk_iryna

Багато хто з підписників були заінтриговані таким фото:

Читайте такожРозлучення не рахую: Ірина Білик розповіла про стосунки з колишнім чоловіком (відео)"Між двома Дімами. Ірочка, загадали бажання?", "Ох, Ірина, всіх колишніх зібрала", "Гарна, талановита жінка, і чоловіки у вас теж під стать", "Щиро хочу, щоб ви нарешті кохали та були коханою по-справжньому. Думаю, з Коляденком це можливо", "Прекрасна людина, тому що залишатися друзями після відносин це треба вміти".

Інші ж похвалили артистку за номер:

"Це було неймовірно чуттєво та гарно! Ірочка, ви - ікона", "Ну, це Ірина Білик, що тут ще говорити. Як завжди, щира, яскрава, з величезним серцем і неповторна. Рівняюся на вас з дитинства", "Ірочка, казковий номер! Ніжний, чутливий! Дуже сподобався!", "Це було феєрично!"

Білик заспівала з Дікусаром / фото instagram.com/tanci1plus1

Як відомо, хореограф та телеведучий Дмитро Коляденко був третім чоловіком Ірини Білик, вони перебували у шлюбі з 2003 по 2006 рік. А з танцюристом Дмитром Дікусаром (четвертий чоловік співачки) вони були разом з жовтня 2007-го по 2010-й.

Вас також можуть зацікавити новини