Настя Каменських показала, як вибирала весільну сукню / скріншот youtube.com/NKofficial

Настя Каменських та Олексій Потапенко одружилися 23 травня 2019 року. Наречена обрала для найважливішого моменту плаття приталеного силуету з глибоким декольте, прикрашене мереживом і вишивкою. Доповнила свій образ розкішним шлейфом і довгою фатою.

Однак вибір сукні був не таким простим, як здавалося. Про це співачка розповіла у своєму блозі YouTube тільки зараз. 

Зірка поділилася - купувала сукню в Києві. Допомагали обирати їй мама Лідія Петрівна та подруга Ганна Андрійчук. Наречена переміряла більше двох десятків весільних нарядів і кожне здавалося тим самим. 

Після довгої примірки Настя все ж зробила свій вибір. "Моє плаття було марки GALIA LAHAV - це дуже знаменитий ізраїльський дизайнер. Але справа не в дизайнері, повірте мені. Ці сукні, звичайно, витвір мистецтва. Питання в тому, що коли ти одягаєш своє вбрання, ти 100% розумієш, що саме це плаття ти одягнеш, коли будеш йти під вінець", - розповіла Каменських у своєму блозі.

Сукня , в якій Каменських вийшла заміж за Потапа / instagram.com/kamenskux/

Зараз свій наряд з весілля дружина Потапа зберігає вдома. У 2021 році воно навіть знову стало в нагоді їй - артистка одягла його для зйомки в своєму кліпі.

"У моєму кліпі на пісню "Почуття" я знову влізла в свою сукню. І як тільки я її одягла, у мене відразу спогади неймовірні... навіть якась сльоза, тому що цей день пролетів як мить", - поділилася Настя.

Вас також можуть зацікавити новини: