Шнуров відповів на скандал, що розгорівся довкола нього / фото sova.ponominalu.ru

Головне обличчя російського безкультур'я й водночас обличчя його інтелігенції зразка кінця 1990-х Сергій Шнуров, здавалося б, доносив правду про реалії життя в РФ. Але все змінилося після його зацікавленості політикою. А днями зірка взагалі потрапив у новий скандал.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, після того, як артист кинув пити, тверезе життя потягло його в нову безодню - політичну. Вмить Шнуров став втіленням всього того, що він зневажав і висміював у своїх піснях протягом довгої музичної кар'єри.

Ставши ведучим популярної програми на "Першому каналі" росТБ, знаменитість забув про лайливі слова і змінив улюблені рвані кеди на лаковані туфлі. Відтоді перевзуватися на льоту стало улюбленою справою музиканта.

Так, у 2017-му році під час інтерв'ю Юрію Дудю він відповів на запитання "Що б ти сказав Путіну, опинившись перед ним". Шнуров сказав: "Досить". Але через кілька років він таки постає перед президентом РФ, але вже не як музикант, а як генпродюсер прокремлівського каналу. І він запитав: "Чому російські хакери цього разу не допомогли обратися Трампу?". Далі - більше: Шнуров став черговим рупором Кремля, змішуючи з брудом своїх колись найкращих друзів і прославляючи Путіна на кожному кроці.

Днями в російських ЗМІ прокотилася новина про те, що вокаліст гурту "Ленінград" приїхав на окуповану територію Луганської області в компанії з Євгеном Пригожиним, що фінансує діяльність ПВК "Вагнер". Пізніше він заявив, що фото з ним в так званій "ЛНР" - фотошоп, а сам він відпочиває в Туреччині. Однак у це повірили не всі.

"Відчувши перспективу опинитися в компанії повних маргіналів типу Пореченкова й Охлобистіна за старою-доброю традицією Шнур вкотре цілком міг швиденько перевзутися", - підсумували журналісти.

Раніше легендарний музикант Сергій Шнуров "наїхав" на свого приятеля - найвідомішого журналіста Олександра Невзорова. Але ж останній називав "Шнура" своїм другом і знімався в його кліпах.

Вас також можуть зацікавити новини: