Легендарний музикант Сергій Шнуров "наїхав" на свого приятеля - найвідомішого журналіста Олександра Невзорова. Але ж останній називав "Шнура" своїм другом і знімався в його кліпах.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, музична критика з вуст Шнурова прозвучала через те, що Невзоров виїхав з РФ і попросив українське громадянство. 

Нагадаємо, Невзоров з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну засуджує цю агресію. "Шнур", між іншим, теж називає Донбас українським, але не Крим, в який група "Ленінград" їздить на гастролі. Хоча музикант ніколи не підтримував політику Путіна. Чого тільки варта легендарна пісня Сергій про палаючу Москву.

Після "наїзду" на Невзорова Шнуров потрапив під шквал критики фанатів. 

"Війну РФ проти України "Шнур" по суті підтримує своїм слухняним мовчанням. Ось як Шнуров відповідає на питання, кого ж він підтримує: "Зараз такі часи, що треба обирати. Та йдіть на*уй! Моє право - хочу обираю, хочу не обираю!",- йдеться в сюжеті.

Журналісти зазначають, що артист вибирає не критикувати дику війну, яку розв'язала РФ у 21 столітті.

"Послухав пісню Шнурова про себе. Це, звичайно, орден. Як же вони будуть боятися маленького "Наповала", крихітних" Невзоровських серед", якщо вдаються до таких божевільних витрат (Сергій - дороге задоволення). Безпосередньо про нього нічого сказати не можу. Я ніколи не мочуся на могили друзів", — відповів Шнурову коротко і без образ Невзоров.

Раніше російська група "Ленінград" випустила кліп на пісню свого лідера Сергія Шнурова, присвячену публіцисту й опозиціонеру Олександру Невзорову. Ролик з'явився на YouTube-каналі колективу.

Як повідомляв УНІАН, у російських ЗМІ з'явилася інформація, що Невзоров разом зі своєю дружиною Лідією подав заявку на отримання українського громадянства. Пізніше сам журналіст підтвердив цей факт.

Вас також можуть зацікавити новини: