Нові фото Тіни Кароль / скриншоти

Українська співачка Тіна Кароль замилувала мережу новою фотосесією. Зірка спокусливо оголила плечі та вразила шанувальників. 

На своїй сторінці в Instagram Кароль показала нові фото та відео. Для фотосесії вона позувала з орхідеями. Квітами співачка прикрасила волосся та обличчя. 

Зірка відмовилася від яскравого макіяжу. Вона підкреслила губи нюдовим олівцем та зробила невеликий акцент на довгі вії. Ніжний образ, як зазначили фани, дуже пасує Кароль.

У коментарях з'явилися навіть відомі артисти. Так, комік Марк Куцевалов зазначив, що квітам дуже пощастило опинитися на співачці. А Оля Полякова заявила, що вона навіть не може знайти слова, аби описати свої враження від краси Кароль. 

Нове відео з Тіною Кароль

Що ще пишуть коментатори

Фанати визнали, що вони вже скучили за новими фотосесіями Кароль. Останнім часом співачка нерідко ділиться сумними думками, а тому деякі шанувальники вирішили, що зірка втомилася від творчості. Коментатори пишуть:

  • "Ніжність зашкалює"
  • "Як наречена в передчутті щастя"
  • "Маємо надію, що це невеличка частина із нового кліпу"

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль повідомила, про що спілкувалася з Пугачовою в Ізраїлі. За словами співачки, це була дуже душевна розмова.

Вас також можуть зацікавити новини: