Анна Снаткіна з серіалу "Тетянин день" / скріншот

Актриса Анна Снаткіна - улюблениця мільйонів. Оглушливу славу вона здобула 16 років тому, коли стала головною героїнею серіалу "Тетянин день". Всього два сезони мелодрами піднесли її на Олімп слави, з якого вона не сходить досі. Розповідаємо, чим сьогодні займається Снаткіна і як вона змінилася за роки після відомого проекту.

Про серіал "Тетянин день"

У 2007 році на екрани вийшов перший сезон мелодрами "Тетянин день". Попри те, що його виробництвом займалася Росія, показували його і в Україні, де у серіалу було дуже багато шанувальників. Протягом майже двох років (а саме стільки часу виходили серії) телеглядачі із захопленням спостерігали за тим, як розгортається сюжетна лінія.

"Тетянин день" - це адаптація Колумбійського серіалу "La guerra de la rosas", що вийшов в 1999 році. Головні героїні - дві подруги з однаковими іменами - Тетяни. Одна Таня - дівчинка з бідної родини, яка приїхала в столицю за великим майбутнім, а інша Таня - з тих, про яких говорять - "народилася із золотою ложкою в роті".

Відео дня

Тетяна Разбєжкіна, яку зіграла Анна Снаткіна, через не дуже хороше фінансове становище в родині змушена шукати роботу. Взяли її в будівельну фірму, де працює молодий і перспективний красень Сергій Нікіфоров. Сергій закохується в Таню, але проблемою стає те, що в нього вже закохана інша Таня - та сама багата подружка.

Анна Снаткіна тоді і зараз

Ви будете здивовані, але півтора десятка років практично не наклали свій слід на обличчі знаменитості. Вона має такий само молодий і підтягнутий вигляд, посміхається в кадрі. Вона навіть не змінила колір волосся. Як і в 2007, у Анни ідеальна осина талія і, в цілому, спортивне тіло.

Анна Снаткіна з серіалу "Тетянин день" / скріншот
Анна Снаткіна з серіалу "Тетянин день" / скріншот

Сьогодні Анна Снаткіна продовжує зніматися у російських серіалах, грає в театрі. Проекти, в яких вона бере участь, не завжди стають дуже відомими, але сама актриса досить впізнавана.

Слід зазначити, що знаменитість мовчить про війну в Україні, яку розпочала Росія. Попри те, що має досить великий фан-клуб і багато підписників у блозі, вона не хоче використовувати цей інструмент, щоб донести до росіян правду про кремлівську агресію.

Нагадаємо, куди зникла і який вигляд зараз має зірка 2000-х Євгенія Власова.

Вас також можуть зацікавити новини: