Яким Кіркоров був до популярності і пластичних операцій / скріншот

Філіп Кіркоров свого часу був одним з найголовніших артистів в РФ і в Україні, але з початком війни в 2014 році він підтримав криваву кремлівську політику, через що позбувся частини своїх шанувальників. Зараз він намагається за допомогою дивних вчинків повернути собі колишню славу, але не виходить. 

Наприклад, нещодавно артист перефарбував волосся в білий колір і зробив завивку, а до того ліг під ніж пластичного хірурга, щоб зробити шикарний прес.

Сьогодні путініст змінився до невпізнання. Згадуємо, яким він був до слави. 

Відео дня

Яким Кіркоров був в дитинстві і в молодості

З ранніх років майбутній артист мав дуже яскраві риси. Так, у нього були великі карі очі, густе темне волосся, красива посмішка з ямочками на щоках, прямий акуратний ніс. 

Яким Кіркоров в дитинстві / скріншот

В молодості його зовнішності заздрив кожен, адже юний Філіп Кіркоров був ніби справжній голлівудський актор. Звичайно, в будь-якому віці музикант був вище за своїх однолітків. 

Варто відзначити, що з самого початку свого зіркового шляху Філіп переживав не тільки за вокальні дані, але і за те, яким він постане перед публікою. Саме тому він ретельно підбирав своє концертне вбрання, яке завжди рясніло стразами, пір'ям, намистом і іншими химерними елементами. 

Артист завжди за допомогою шару лаку укладав свою густу шевелюру. Екс-чоловік Алли Пугачової досі любить об'ємну і акуратну зачіску. 

Ще одна фішка - це брови. Стилісти Кіркорова розповіли пресі, що він часто їх вискубує в спробах домогтися ідеальної форми.

Яким Кіркоров був до популярності і пластичних операцій / скріншот

Філіп Кіркоров зараз

З роками стиль Кіркорова практично не змінився - він як і раніше любить пафос, яскравість, ефектність. Він не особливо стежить за модними тенденціями, оскільки вважає себе самого - головним засновником російської моди. 

У гонитві за молодим тілом він робить пластичні операції і заявляє, що не планує зупинятися.

Філіп Кіркоров після операції / Фото - instagram.com

Нагадаємо, Кіркоров через майже 20 років розкрив справжню причину розлучення з Пугачовою.

Вас також можуть зацікавити новини: