Маша Полякова з хлопцем / фото instagram.com/artur17.london

18-річна дочка співачки Олі Полякової Марія показала ніжні кадри зі своїм коханим Артуром. З ним дівчина познайомилася в Лондоні, де зараз навчається. 

Як відомо, Маша і Артур живуть окремо, проте молодий чоловік вже взяв на себе певну частину фінансових зобов'язань, а також звозив свою дівчину в Париж на її день народження. 

Зараз закохані пройшлися вулицями Лондона, і влаштували собі романтичну фотосесію. Парочка мило посміхалася, цілувалася і обіймалася перед об'єктивом. Вони демонстрували свої почуття абсолютно не соромлячись. 

Відео дня

Знімки у своєму Instagram-блозі опублікував Артур. Судячи з фото, Маша Полякова підготувала два наряди для фотосесії: молочну обтягуючу сукню зі стильним тренчем і чорним капелюхом, а також легку білу сукню з квітковим принтом.

Фанати і знайомі парочки оцінили такий фотосет, залишивши безліч лайків і компліментів. 

Маша Полякова з хлопцем / фото instagram.com/artur17.london
Маша Полякова з хлопцем / фото instagram.com/artur17.london

Нагадаємо, в одному з недавніх інтерв'ю Маша Полякова зізналася, що вже познайомилася з батьками свого бойфренда, а також представила Артура своїй мамі. Мамі хлопець сподобався, а ось Маші здається, що вона справила не дуже гарне враження на ймовірну свекруху.

Вас також можуть зацікавити новини: