Кирило Тимошенко поплатився за свою поведінку / колаж

На лідера українського рок-гурту "Пошлая Молли" Кирила Тимошенка, якого знають як "Блєдного", подали заяву до польської прокуратури. Позивачем став український журналіст, автор блогу "Українець у Польщі" Ігор Кравець.

Про це стало відомо зі сторінки Кравця на платформі X (Twitter). Заява стала реакцією на нещодавній скандал за участі артиста, який закликав поляків розмовляти російською. Жарт Кирила ні українці, ні поляки не оцінили.

Ігор Кравець вважає думку співака зневажливою та бачить у ній підбурювання до скоєння злочину.

Відео дня

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Кирило Блєдний змінив місце проживання, він переїхав з Росії до Польщі.

"Сподіваюся, що найближчим часом він буде допитаний і почує звинувачення від прокурора", – додав журналіст та додав фото заяви, яку він подав до прокуратури.

Журналіст подав заяву на артиста / скріншот

Нагадаємо, що в Потльщі скасували всі концерти гурту "Пошлая Молли" через агресивні висловлювання в на адресу поляків та закликів вивчати російську мову.

Соліст українського гурту "Пошлая Молли" Кирило Тимошенко висловився про те, що його "бісить" польська мова. Він порадив полякам спілкуватися не рідною мовою, а російською. Ба більше, він запропонував Польщі "повернутися" до складу Російської імперії. 

Вас також можуть зацікавити новини: