Артист постять меми та жартують / скриншоти

Українські зірки бурхливо відреагували на заколот у РФ. Громадянська війна, яка налякала росіян, дала початок новій хвилі мемів та жартів. Хто з артистів регоче з бунту - читайте нижче.

Маша Єфросиніна

Ведуча зазначила, що її мозок вже настільки не вірить росіянам, що відмовляється сприймати події у РФ. Єфросиніна писала, що вночі їй було важко спати.

Реакція Єфросиніної на громадянську війну у РФ / скриншоти

Також ведуча показала реакцію фанів та співачки Даші Астаф'євої, яка зазначила, що росіяни не наважаться щось робити. На думку Єфросиніної, громадяни країни-агресорки бояться висловлювати свою позицію

Відео дня

Ектор Хіменес-Браво

Відомий кулінар та ведучий зазначив, що з цікавістю спостерігає за подіями у РФ. Він пожартував з Путіна, який вже виступив зі зверненням та традиційно замовчував реальну ситуацію. Хіменес-Браво жартує, що у РФ все "йде за планом".

Хіменес-Браво про заколот Пригожина / скриншоти

Окрім цього, кулінар нагадав українцям, про що нам не варто забувати. Він показав фрагмент виступу Пригожина, який зазначив, що хоче вбивати громадян нашої країни. За словами Хіменеса-Браво, "хороших росіян" не буває.

Вова Остапчук

Ведучий показав скриншот допису Сергія Притули, який вже став мемом. Нещодавно він відкрив великий збір для ЗСУ. Нині ж усі жартують з того, що "солянка", про яку говорив Притула, виявилася дуже цікавою.

Мем про Притулу та "Вагнер" / скриншот

У мережі додали "пояснення" до збору Притули. Користувачі жартують, що насправді ми "купили" ПВК "Вагнер". 

Анатолій Анатоліч

Відомий ведучий розмістив чимало мемів про заколот у РФ. Він жартує з того, що Пригожин виявився "агентом" ГУР. Анатоліч "подякував" мешканцям Москви за реакцію на громадянську війну та додав хештег, у якому висміяв плани РФ "брати" Київ за три доби.

Анатоліч про громадянську війну у РФ / скриншоти

Окрім цього, ведучий розповів, на що він нині сподівається. Анатоліч хоче, аби росіяни "перебили" один одного. "Не підведи", - жартує ведучий, звертаючись до Росії.

Вова Дантес

Співак жартує, що заколот у РФ здивував навіть творців серіалу "Чорне дзеркало". Також він звернувся до росіян. Він жартує, що їм варто сидіти вдома та не вірити "пропаганді".

Реакція Дантеса на заколот у РФ / скриншоти

"І ще, прикиньте, уся ця заварушка тільки через те, що вони всі дізналися, що Козловський нині у ЗСУ, і Винник повернувся", - додав Дантес.

Заколот у РФ - що відомо

Учора, 23 червня, ватажок "Вагнера" Євген Пригожин звинуватив Міноборони РФ в обстрілі своїх найманців. Після цього він почав погрожувати, що "дійде" до Москви. На ранок стало відомо, що "вагнерівці" вже у Ростові. Пригожин вимагає зустрічі з Шойгу, а в Москві вже почали рити окопи.

При цьому Путін вже заявив, що заколот є "зрадою". Прізвища Пригожина за весь виступ президент РФ не згадав жодного разу. 

Вас також можуть зацікавити новини: