Олександр Еллерт живе у США / Скріншот Instagram

Комік Андрій Рибак розповів, як його другу Олександру Еллерту вдалося виїхати за кордон на початку повномасштабного російського вторгнення.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він сказав, що Еллерт виїхав цілком законно, тому що в нього були проблеми зі здоров'ям.

"У нього, здається, щось або астма, або велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, у нього була така хриплива задишка. Він нічого з цим не робив. Продовжував курити. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду куплю дрон і не повернуся", - сказав Рибак.

Проте з моральної точки зору він не розуміє вчинок свого друга. Рибак додав, що пропонував Еллерту знімати контент для YouTube, розповідати про війну і робити збори для армії. Але, продовжив Рибак, Олександр відмовився.

"Він сказав, що я не хочу цим займатися. "Хочу займатися чимось важливим, чимось серйозним, а не сидіти і фігню молоти". А потім, я дивлюся зараз, він продовжує стендап читати. Він, коли поїхав, продовжив знімати на YouTube, хоча він сказав, що "я не хочу". Мені дивно. Маючи ресурс, будучи публічною людиною тут, він міг би робити це зараз тут. Причому не тільки створювати контент, а й допомагати, робити якісь збори, могли зробити якийсь тур", - додав Андрій.

Варто зазначити, що на початку великої війни Александр Еллерт перебував в Україні. Ба більше, перший час він був поруч зі своєю екс-коханою Ксенією Мішиною. Однак пізніше стало відомо, що він поїхав до США. Досі Еллерт не повернувся.

Нагадаємо, раніше Еллерт нецензурно відповів на запитання про переїзд до США під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: