Олександр Еллерт запевнив, що виїжджає з України на законних підставах / фото instagram.com/ellert_a

Шанувальники переможця першого сезону шоу "Холостячка" з актрисою Ксенією Мішиною та коміка Олександра Еллерта не розуміють, як йому вдалося виїхати в США під час повномасштабної війни. На чергове подібне питання він в грубій формі попросив залишити його у спокої.

Еллерт у своєму Instagram запропонував підписникам задати йому питання. Один з підписників запитав: "Тобто завдяки тому, що ти зірка України - ти зміг змитися (втекти) за кордон? Вірно?"

У своїх сторіс комік відповів у властивій йому манері, нецензурно попросивши залишити його в спокої. При цьому він підкреслив, що перетинає кордон на законних підставах.

Відео дня

"Я офіційно покинув Україну за всіма нормами законодавства під час воєнного стану. Також за час повномасштабного вторгнення я повертався в країну двічі (липень і грудень 2022) і можу це зробити знову. Міністерство культури, "Квартал 95", президент будь-якої країни, доктор Стрендж, доктор Комаровський, Шлях і Добробат ніякого відношення до мого перетину кордону не мають. Тому прошу офіційно від**батись від мене", – написав Еллерт.

Еллерт нецензурно відповів на питання про переїзд в США під час війни

Варто відзначити, що зірка "Холостячки" писав жарти для "Кварталу 95", тому деякі фоловери припускали, що він отримав дозвіл на виїзд від Міністерства культури, як інші артисти-гастролери.

Переїзд Олександра Еллерта до США - що відомо

Український комік Олександр Еллерт у серпні 2022 року повідомив, що переїжджає до США. При цьому він звільнився зі студії "Квартал 95", з якою довго співпрацював. Причину звільнення комік не озвучив, але розповів, що вже два роки не з'являвся в офісі.

Вас також можуть зацікавити новини: