Антонеллі нібито майже і не змінилася / скріншот

Зірка серіалу "Клон" Джованна Антонеллі, яка зіграла Жаді, показала фігуру в купальнику. Виявилося, актриса зовсім не втратила колишню красу.

Так, Антонеллі опублікувала нові фото в своєму Instagram. 46-річна актриса покрасувалася струнким тілом і не посоромилася опублікувати знімок своїх сідниць.

Антонеллі нібито майже і не змінилася. Шанувальники прийшли в захват і пишуть, що навіть зараз вони були б раді побачити її в образі Жаді. Багато фанатів досі мріють про продовження легендарного серіалу "Клон".

Жаді з "Клону" показала фігуру в бікіні / скріншоти

Сама ж актриса не зациклюється на минулому. Вона не сидить, склавши руки. Антонеллі продовжує зніматися, займається спортом і проводить час зі своєю сім'єю. У актриси двоє дітей, їх вона народила від режисера Леонарду Ногейра.

Для роботи в новому фільмі Антонеллі навчилася стріляти. Вона вже показала відео зі зйомок. Актриса зізнається, що їй складно, але вона рада бути частиною команди.

Серіал"Клон"

Бразильський серіал був представлений в 2001 році. У ньому була показана мелодрама з елементами фантастики. Спочатку серіал отримав чимало критики, деякі актори відмовлялися від участі в зйомках, коли читали сценарій. Однак історія про клонування, любов і наркотичну залежність розтягнулася на 250 серій і стала дуже популярною, серіал транслювали в багатьох країнах. У ньому знялися Муріло Бенісіо, Джованна Антонеллі, Віра Фішер, Режіналду Фаріа, Неуза Боржес та інші.

Вас також можуть зацікавити новини: