Володимир Остапчук потрапив у скандал через свою дружину / instagram.com/vova_ostapchuk

Нещодавно у Кропивницькому відбувся захід на честь дня відкриття дитячого садка. Ведучим був Володимир Остапчук. Однак, як каже блогер Богдан Беспалов, де є Остапчук, там не може обійтися без скандалів.

Так, блогер поділився відео жінки, яка розповіла, що під час заходу дівчата хотіли сфотографуватися з Остапчуком, взяти його за ручку або злегка обійняти, але кожну таку спробу припиняла його дружина Катерина Полтавська.

"Коли тобі 36, а до тебе д******ться 22-річна. Навіть не уявляла, що так можна зіпсувати враження не собою, а поведінкою своєї дружини. Може, це такий піар у Остапчука..." - сказала дівчина.

Вона додала, що Полтавська інших дівчат називала "кропивницьким б*длом" і говорила, щоб вони чіпали своїх чоловіків, а не її.

Беспалов припустив, що такі ревнощі Полтавської можуть бути пов'язані з її невпевненістю в собі. 

"Дитячий садок. Як мінімум, ці матусі, які хотіли сфотографуватися з Володимиром - вони заміжні. Саме тому у них є діти. Це такий сором. У мене в голові не вкладається, який вигляд це могло мати. Може, вона ліктями розштовхувала і говорила: "Гей, не підходьте, це мій чоловік. Ви - кропивницьке б*дло". Який вигляд це мало? Катю, тобі самій не смішно?" - висловився Беспалов.

Крім того, блогер зазначив, що такою поведінкою Полтавська "поховає" кар'єру Остапчука. За його словами, вони вже зараз майже ні з ким не спілкуються, а що буде далі...

Скандали з Володимиром Остапчуком

Богдан Беспалов сумнівається в тому, що Остапчук їздить за кордон, щоб зібрати гроші на допомогу ЗСУ. Вся проблема в тому, що гроші за квитки надходять на карту його дружини - Каті Полтавської. При цьому шоумен жодного разу не публікував звіт про зібрані гроші і про їхню передачу армії.

У той же час Беспалов каже, що шоумен продовжує спокійно жити - він подорожує, робить дорогі подарунки своїй коханій та інше.

Вас також можуть зацікавити новини: