Остапчук першим почав діалог з Полтавською / instagram.com/poka.tya

Дружина українського шоумена Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, розповіла, як вони познайомилися. Все почалося з простого листування.

Як виявилося, шоумену заблокували Instagram, тому він звернувся до Каті за допомогою. Дівчина допомогла йому вирішити проблему і сказала:

"Якщо я колись буду виходити заміж, з тебе знижка".

Відео дня

Остапчук з гумором сприйняв таке повідомлення від дівчини і відповів: "Домовилися". Судячи з усього, саме ця переписка стала доленосною для пари.

Листування Остапчука і Полтавської / скріншот Instagram

Вони продовжили спілкування, а незабаром почали разом жити. Вони неодноразово натякали на те, що вже одружилися, а зовсім недавно Полтавська показала грамоту, в якій вказано її нове прізвище - Остапчук. 

Також дівчина говорила, що вони планують зіграти весілля. Ймовірно, вони тільки розписалися, а саме святкування пройде пізніше.

Зазначимо, Володимир Остапчук вже тричі був одружений. Перша його дружина - Олена Войченко, з якою він виховує двох дітей. Після розлучення він закрутив роман з нотаріусом Христиною Горняк. Однак вони були разом не так вже й довго. Після розлучення вони не можуть визначити долю їхнього спільного будинку.

Третьою дружиною шоумена стала журналістка Катерина Полтавська. Він неодноразово говорив, що він був першим у Каті. Спочатку йому було незвично, потім він почав сприймати це як плюс.

Вас також можуть зацікавити новини: