Марта Адамчук і Віра Кекелія / фото instagram.com/marta_adamchuk

Артистка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук дала інтерв'ю, в якому розповіла про свою роботу під час війни. Зазначимо, що після 24 лютого 2022 року проекти "Вечірній квартал" та "Жіночий квартал" об'єдналися в "Єдиний квартал" під наставництвом Євгена Кошового. 

Артисти дають благодійні концерти для захисників, медиків, нацгвардії та поліції, а також їздять у закордонні тури, щоб зібрати кошти на потреби країни. Марта Адамчук відповіла, чи отримують учасники команди за це гонорари. 

"Символічно нам платять. Ніхто нічого не вибивав - це їхня ініціатива. Ми дуже вдячні, що вони знаходять можливість якось нам символічно платити",-розповіла співачка. 

Вона також додала, що зараз її основний дохід - це приватні комерційні виступи. 

"Мій основний заробіток - це я сама. У мене є ФОП (фізична особа-підприємець). Дякувати Богу, є якась можливість зараз виступати, десь заробляти, платити податки. Але я рада, що з "Кварталом" у нас є двіжуха", - поділилася Марта.

Нагадаємо, Кравець вперше зізналася, чому пішла з "Кварталу 95". Вона заявила, що вдячна всім, хто був поруч з нею ці роки, але тепер потрібно йти далі.

Вас також можуть зацікавити новини: