Фінський актор Вілле Хаапасало / фото facebook.com/villehaapasaloreal

Фінський актор Вілле Хаапасало, який здобув популярність серед російської аудиторії ролями у фільмах "Зозуля" і "Особливості національного полювання / риболовлі", почав допомагати Україні. Про спосіб допомоги він розповів у своєму Facebook-блозі. 

Так, раніше у нього був харчовий бізнес в Росії, проте всі справи там він закрив після того, як Путін напав на Україну. Зараз Хаапасало організував фуд-корти в місті Гельсінкі, де серед іншого можна придбати борщ і пампушки, приготовані за особливим рецептом. 

Відсоток від виручки віллі Хаапасало жертвує українцям. Чоловік каже, що попит на традиційні українські продукти дуже великий - щодня до нього стоїть черга з охочих скуштувати.

Відео дня
Фінський актор Вілле Хаапасало / фото facebook.com/villehaapasaloreal

"Сьогодні наш український візок знову на вокзалі в місті Гельсінкі. Запрошуємо привітатися і покуштувати чудові українські делікатеси борщ (м'ясний або овочевий) з пампушкою (10 євро), солоні і солодкі пироги (3 євро). 2 євро з кожного супу і 0,50 євро з пирога підуть на благодійність на допомогу нужденним дітям в Україні", - повідомив актор. 

Нагадаємо, легендарний Стінг просить світ допомогти Україні пережити складну зиму.

Вас також можуть зацікавити новини: