Лотнер вирішив одружитися / instagram.com/taylorlautner

Американський актор Тейлор Лотнер, який зіграв роль Джейкоба в сазі "Сутінки", зробив романтичну пропозицію руки і серця своїй коханій, медсестрі Тей.

Відомо, що пара разом вже три роки. І ось тільки зараз Тейлор вирішив одружитися. Пропозицію коханій він зробив у власному будинку біля каміна. Також він прикрасив приміщення свічками та живими квітами. 

Лотнер встав на одне коліно і простягнув коханій коробочку з каблучкою. Дівчина настільки зраділа, що від емоцій прикрила обличчя руками. Потім вона опустилася до актора і обійняла його. 

Відео дня

"Так, всі мої бажання здійснилися", - підписав фото Тейлор.

Тей також відреагувала на таку несподівану, але довгоочікувану подію: "Мій абсолютно найкращий друг, я не можу дочекатися, щоб провести з тобою вічність".

Лотнер вирішив одружитися / instagram.com/taylorlautner
Лотнер вирішив одружитися / instagram.com/taylorlautner

Читайте такожКатя Осадча в сукні з глибоким декольте викликала палкі суперечки в мережіХто такий Тейлор Лотнер

Тейлор Лотнер - американський актор кіно, телебачення і озвучування, співак. Найбільшу популярність здобув завдяки участі у фільмах "Пригоди Шаркбоя і лави" (2005), "День Святого Валентина" (2010) і вампірській сазі "Сутінки", де виконав роль Джейкоба.

Відомо, що актор зустрічався з Тейлор Свіфт. Після розставання співачка присвятила їх роману одну зі своїх пісень "Back To December".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Крістен Стюарт одружилася на своїй дівчині після двох років стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: