Бейонсе впала зі сходинок / instagram.com/beyonce

І українські, і зарубіжні артисти шалено люблять свою роботу і часом здається, що на сцені вони йдуть у відрив. Вони настільки занурюються в неймовірну атмосферу музики і танцю, що можуть ледь встояти на ногах.

УНІАН зібрав 5 епічних падінь зірок, які запам'яталися шанувальникам назавжди.

Бейонсе

Одного разу під час свого виступу Бейонсе дотанцювалася до того, що втратила рівновагу. Мабуть, у неї закрутилася голова, і артистка впала прямо зі сходинок. Деякі шанувальники пізніше висміяли цей інцидент в мережі, а деякі підтримали співачку, адже це було травмонебезпечно.

Селена Гомес

На одному з виступів Селена вирішила не тільки виконати свої хіти, але і гарненько так відірватися. Вона, бувши на платформі, почала підскакувати, в результаті чого "навернулася". Дівчина заплуталася в ногах і епічно приземлилася на коліна.

MONATIK 

MONATIK під час концерту не помітив дірку і впав прямо на куприк. Благо, він швиденько піднявся і продовжив свій виступ. Відзначимо, що таке падіння є травмонебезпечним і Діма міг і не відбутися легким переляком.

Ірина Федишин

Ще одна любителька високих підборів, українська співачка Ірина Федишин. Вона вийшла на сцену в міні-сукні і в туфлях на дуже високих підборах. Ймовірно, вона хотіла блищати на сцені, але не втрималася і впала. Крім того, тоді з неї злетіло взуття.

Тейана Тейлор

Співачка Тейана Тейлор під час шоу також ледь не отримала серйозну травму. Зірка активно танцювала і не помітила, як підійшла до краю сцени. В результаті одна її нога зіскочила, а друга - зігнулася в коліні. При цьому Тейана встала і продовжила співати.

Нагадаємо, як українські зірки виходили заміж у 2021 році.

Вас також можуть зацікавити новини: